Vodja FRS
Telefon: +386 1 600 30 96
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Mira je kariero začela leta 2002 kot revizijski asistent v revizijski hiši Deloitte. V letu 2004 se je odločila poklicno pot nadaljevati v revizijski hiši UHY Revizija in svetovanje d.o.o. in hkrati pričela z magistrskim študijem na Ekonomski fakulteti v Ljubljani ter z izobraževanjem za pridobitev naziva Revizor pri Slovenskem inštitutu za revizijo. V letu 2008 je zaključila podiplomski študij s pridobljenim nazivom magister ekonomskih znanosti. Istega leta je pričela še z izobraževanjem za pridobitev naziva Pooblaščeni revizor, ki ga je leta 2014 tudi zaključila.

Po 12 letih pridobivanja izkušenj na področju revizije se je odločila za nadaljevanje poklicne poti v družbi ALTA Skupina d.d. kot vodja ali kot član projektnega tima korporacijskih financ. Izkušnje s pridom uporablja pri projektih prevzemov, prestrukturiranj podjetij, finančnih skrbnih pregledov, prodajnih/nakupnih mandatov do drugih projektov s področja korporativnih financ.

 

V januarju 2018 se je pridružila ekipi družbe Cautela Pros kot Vodja FRS. Odgovorna je za področje financ in računovodstva, po potrebi pa sodeluje tudi pri revizijskih in davčnih projektih. 

 

 


Nazaj na vrh strani